Aquest Nadal activitats per a tots els públics i paneres culturals a la Biblioteca

 In Activitats, Noticies

Aquest Nadal us tenim preparades moltes sorpreses. Al vestíbul de la Biblioteca i a la Sala Infantil hi trobareu uns “regals” molt ben embolicats consistents en un paquetet de llibres que us proposem i que us podeu endur en préstec, especialment il·lustrats per Rafa Rodriguez de la Rubia. Tots aquells que us n’endugueu podreu omplir una butlleta amb les vostres dades, deixar-la a l’urna que trobareu als llocs esmentats i podreu participar en el sorteig de dues paneres culturals que inclouen un lot de llibres i dues entrades pel Teatre Plaza en la modalitat d’adults i 4 en la d’infants. El sorteig tindrà lloc el 10 de gener durant la sessió dels 15 minuts comptats.

D’altra banda, us hem preparat un programa especial d’activitats per a tots els públics de Nadal del 20 de desembre al 7 de gener. Podeu consultar-lo clicant al següent enllaç:

Programa especial d’activitats Nadal 2021

Per cert, al vestíbul de la sala Infantil hi trobareu les bústies reials per deixar-hi les vostres cartes!

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X