Disc de la setmana: “Promises”

 In Noticies, recomanacions

Nou projecte musical del dj/músic/productor anglès Sam Shepherd, conegut com a Floating Points. En aquesta ocasió compta amb la col·laboració del saxofonista de jazz Pharoah Sanders i la London Symphony Orchestra.

Treball difícil d’encasellar en un sol gènere, volta entre el jazz, l’electrònica ambient i l’arranjament clàssic per part de la simfònica.

Amb una duració de 46 minuts, està concebut com a un únic tall encara que estigui dividit en 9 moviments/tracks. Amb fluïdesa i coixins atmosfèrics produïts pels sintetitzadors i l’electrònica de Floating Points, el jazz ancestral i free de Pharoah Sanders juntament amb la simfònica ens va guiant fins a un punt àlgid al moviment 6 i 7 on, a poc a poc, anirem baixant fins a posar peus a terra.

Un disc per escoltar-lo relaxadament i sense cap pressa.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X