La Biblioteca de joc en joc: servei de préstec de jocs de taula per a infants i per a adults

 In Noticies

A la Biblioteca no només hi trobareu llibres, música i pel·lícules, sinó que també podeu trobar-hi jocs de taula d’allò més variats i per a totes les edats. Clàssics com el parxís o els escacs, jocs de cartes, trencaclosques, jocs de taula d’aventures, de paraules, d’intel·ligència, etc. No us ho perdeu, acabem d’incorporar-ne un munt! N’hi ha més de 100!

Els jocs per infants fins a 9 anys els trobareu exposats a la Sala Infantil de la Biblioteca i els que són per majors de 10 anys a la Planta 1. En cadascuna d’aquestes sales s’hi farà tant el préstec com el retorn. Us en podeu endur un per cada carnet.

Cal tenir en compte el següent:

  • Tingues cura del joc.
  • Revisa que hi siguin totes les peces al fer el retorn. Si en trobes a faltar alguna fes-nos-ho saber.
  • Retorna el joc i la bossa dintre de termini al taulell corresponent.

Si voleu veure quins jocs tenim cliqueu aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X