Petits cinèfils: “Neu i els arbres màgics”

 In Actualitat infantil, Noticies

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants a partir de 3 anys on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest divendres 17 de desembre a les 17.30 h veurem Neu i els arbres màgics (format per 4 curtmetratges: 51min). Recomanat per a infants a partir de 3 anys. Amb la participació de Rita & Luca Films. Espai Margarida Xirgu. Apunta-t’hi!

Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme el quartet d’històries Neu i  Els arbres màgics ens  fa somriure amb la seva tendres i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus mons, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X