Tertúlia literària “Un país con tu nombre” d’Alejandro Palomas

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dijous 20 de gener a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Un país con tu nombre (Destino 2021) d’Alejandro Palomas. També disposem d’exemplars de la traducció al català.

Alejandro Palomas (1967) és escriptor i traductor. Ha publicat més d’una quinzena d’obres, principalment novel·les també per al públic juvenil. Ha rebut, entre d’altres, el Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil per Un fill (La Galera 2015), el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil (2016) i el Premio Nadal de novela per Un amor (Destino 2018).

Jon, cuidador de elefantes en el zoo, y Edith, viuda de Andrea y dueña de once gatos, viven en una aldea abandonada. Vecinos solitarios primero y ahora buenos amigos, ninguno de los dos imagina que la noche en que la vieja veleta del campanario gira sobre sí misma el ojo del tiempo se posa sobre la aldea y la vida de ambos está a punto de girar con ella.

Us deixem amb una petita entrevista on parla de la darrera novel·la:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X