Llibre infantil de la setmana: “Les formes de la natura”

 In Noticies, recomanacions

Un llibre de gran format i tapa dura que presenta textures, estampats, tapissos i moltes propostes per definir el nostre entorn amb precisió i ajudar a despertar la curiositat,  fixar l’atenció i mirada i descobrir el món a través de la creativitat contemplativa.

Ordenat en els grups de fulles, escorces d’arbres, flors, fruites i verdures, fruits secs i llavors, petxines, ales i fundes d’insectes, aletes i escates de peix, pell i closques, ales i plomes d’ocells, pelatge i pèl, minerals i cristalls i patrons i formes poden acabar de completar el sentit de la bellesa de la natura mentre aprenem i dibuixem.

Si ets una ment inquieta, aquest llibre t’encantarà! I disfrutaràs de les meravelles de formes que hi han al teu voltant!

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X