Agenda d’activitats de desembre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de desembre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, les que son amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de desembre

De les més de 20 activitats us recomanem especialment les següents:

Dissabte 4 a les 11 o a les 12.30 h (2 sessions). Taller de manualitats “Descobreix els gegants i gegantes de Castelldefels i dissenya el seu vestit” a càrrec d’IdeaModa. Infants a partir de 7 anys. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Dissabte 11 a les 10 h. Visita comentada a l’exposició “Espai Prehistòria: fauna, canvi climàtic i arqueologia”. Infants a partir de 8 anys. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dimarts 14 a les 19 h. Parlem de “Salut mental post covid 19. Com curar les ferides emocionals que ens deixa una pandèmia” a càrrec d’Antoni Serrano, adjunt a la direcció de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Deu. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X