Cinefòrum El Documental del mes: “Lobster Soup”

 In Noticies

Continuem amb la proposta de projecció de documental del mes amb la col·laboració de Docs Barcelona, traslladant la projecció presencial als dijous i acompanyant cada sessió d’un espai de cinefòrum o de debat amb especialistes en el tema que abordi la pel·lícula, i en alguns casos sorpreses amb la presència de membres de l’equip de direcció del documental.

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Lobster Soup dirigit per Pepe Andreu i Rafa Molés (96 min.). Espanya, Islàndia, Lituània (2020). Versió original en islandès i anglès, subtitulada en català. Presentació i debat posterior moderat pel director del documental Rafa Molés.

En Kirill prepara la sopa de llagosta. El seu germà Alli seu amb els vells pescadors, l´ultim boxejador de l’illa i el traductor del Quixot a l’islandès. Cada dia troben una solució als grans problemes del món. La sopa és tan exquisida que atrau multitud d’autocars carregats de turistes. L’èxit de la sopa supera totes les expectatives fins al punt de captar l’interès d’uns inversos ambiciosos. Volen comprar el local, ampliar-lo i penjar un gran esquelet de balena a la paret. Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre l’ànima humana i la vida en comunitat que s’acaba convertint en una radiografia de la decadència consumista del món occidental. 

Podeu veure’l de forma presencial el dijous 25 de novembre a les 19 h a l’Espai Margarida Xirgu i si ho preferiu, també de forma virtual del 26 de novembre al 9 de desembre. En ambdós casos cal inscripció  prèvia.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X