La Setmana de la Ciència també a la Biblioteca

 In Noticies

Del 12 al 27 de novembre se celebren a Castelldefels les Jornades de Ciència i Tecnologia amb l’objectiu de donar a conèixer i divulgar ciència i tecnologia entre el gran públic de totes les edats.

A la Biblioteca podreu gaudir de les següents activitats:

PORTES OBERTES A L’ESPAI PREHISTÒRIA

Dilluns 15 a les 19 h. ASTRONOMIA A LA BIBLIOTECA! OBSERVACIÓ OBERTA AMB TELESCOPI: LA LLUNA, JÚPITER I SATURN per Carles Schnabel i Rat Parellada (Fora d’Òrbita).

Dimecres 17 a les 18 h VISITA COMENTADA A L’EXPOSICIÓ “ESPAI PREHISTÒRIA: FAUNA, CANVI CLIMÀTIC I ARQUEOLOGIA”. Infants a partir de 4 anys. Espai Margarida Xirgu. Cal fer inscripció prèvia: biblioteca@castelldefels.org.

Dissabte 20 a les 12 h. ELS HOMES I LES DONES A LA PREHISTÒRIA per Isabel Boj (Schola.Didàctica Activa). Per a tots els públics.

Dissabte 20 a les 13 h VISITA GUIADA A L’ESPAI PREHISTÒRIA, amb la Dra. Montse Sanz i el Dr. Joan Daura (SERP-UB), directors d’excavació a Ca N’Aimeric

Cal inscripció prèvia al taller i a la visita a biblioteca@castelldefels.org

Cliqueu aquí per veure el programa sencer.

Organitzades per l’Ajuntament, compten amb la col·laboració de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, del Centre d’Activitats Ambientals Cal Ganxo, de l’Aula d’Extensió Universitària Sènior UPC de Castelldefels, de l’Agrupació Astronòmica de Castelldefels, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i del Campus al Baix Llobregat de la UPC, a Castelldefels.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X