Tertúlia Llegir el Teatre: “Prostitución” d’Albert Boronat i Andrés Lima

 In Noticies

Torna la tertúlia Llegir el Teatre tot ampliant el ventall de lectures dels nostres usuaris. Una bona oportunitat per donar a conèixer alguns dels textos teatrals d’autors clàssics o contemporanis d’aquí i d’arreu del món que es representaran durant la temporada al TNC.

El dijous 9 de desembre a les 19 h tindrem una nova sessió de la tertúlia Llegir el Teatre on comentarem l’obra d’Albert Boronat i d’Andrés Lima titulada Prostitución.

Del carrer als escenaris. Una obra de teatre documental que acosta al públic la veu, l’emoció i les vivències de les seves protagonistes: les prostitutes.

A Prostitución, l’espectador viu el desig, la necessitat, el secret, la violència, la tendresa, el dolor, el plaer. Pagar per sexe. Cobrar per sexe. Posar-se al lloc de les prostitutes, córrer el risc i comprendre. Un espectacle protagonitzat per Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste que dona veu a testimonis reals.

Ja pots passar a recollir els materials sobre l’obra que llegirem i comentarem el dia de la tertúlia. Com sempre, al vestíbul de la Biblioteca. I a més, podreu gaudir d’un 15% de descompte en les entrades de la representació al TNC.

Com és habitual la tertúlia es realitzarà amb les mesures sanitàries adients que podeu consultar clicant aquí.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X