Llibre de la setmana: “Que no te líen con la comida”

 In Noticies, recomanacions

Plàtans «ecològics», carn «lliure d’antibiòtics», galetes enriquides amb vitamines, iogurts que «ajuden a les nostres defenses»? Per a menjar de manera segura i saludable no fa falta complicar-se la vida. Tampoc és necessari comptar calories ni fer malabars. El problema és que tenim una confusió tremenda. No és d’estranyar. Diàriament rebem una enorme quantitat d’informació poc rigorosa i fins i tot contradictòria. Una copa de vi diària és bona per al cor o perillosa per a la salut? I si ens fixem en la publicitat, encara és pitjor: què significa que un paté de tonyina és «natural»? Per si no fos prou, no tenim els coneixements suficients per a interpretar adequadament les etiquetes dels aliments i evitar que ens enganyin. En definitiva, el món de l’alimentació d’avui es pot resumir amb tres paraules: desinformació, desconeixement i desconfiança.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X