Pel·lícula infantil de la setmana: “Fritzi: un cuento revolucionario”

 In Noticies, recomanacions

Una pel·lícula emocionant, impregnada de l’atmosfera de l’època i històricament precisa que retrata la caiguda del mur des de la perspectiva d’una nena.
Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país en dues meitats està a punt d’esfondrar-se. Fritzi, de dotze anys, cuida de Sputnik, el gosset de la seva millor amiga Sophie, mentre ella està de vacances amb la seva família a Hongria. Però arriba la tardor i comença el col·legi i Sophie no ha tornat. Fritzi i Sputnik inicien una aventura per a trobar-la. Els seus passos els porten a descobrir les manifestacions que es repeteixen a Leipzig i a entendre que està passant al seu país…

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X