Petits cinèfils: En Pat i en Mat es traslladen

 In Actualitat infantil, Noticies

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants a partir de 2 anys on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest divendres 29 d’octubre a les 17.30 h veurem En Pat i  en Mat es traslladen  de Marek Benes (40 min). Recomanat per a infants a partir de 3 anys. Amb la participació de Rita & Luca Films. Espai Margarida Xirgu. Apunta-t’hi!

En Pat i en Mat porten les seves caixes a una nova casa i, naturalment, als dos inseparables adeptes del bricolatge se’ls acudeixen mil idees noves. Però, resistirà el nou entorn les seves esbojarrades experiències? Entre una invasió d’abelles, la xemeneia que proven de netejar amb un dron, els cables del tallagespa que tallen sense voler o el petit talp que els fa forats a tot el jardí, mai no aconsegueixen estar tranquils.

En Pat i en Mat no es molesten si les coses no van segons el previst: sempre de bon humor, estaran satisfets i acabaran cada episodi amb el seu famós gest de victòria: “Això és tot!”

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X