Programa especial d’activitats Tastant els Objectius de Desenvolupament Sostenible

 In Activitats, Noticies

​​​​​​​Com cada any, la Biblioteca ha preparat un programa d’activitats sobre un tema en concret. Enguany, tractem els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Els ODS estan recollits en l’Agenda 2030 que marca l’acció global per al desenvolupament mundial sostenible fins a l’any 2030.  Són, en total, 17 objectius a través dels quals es proposa abordar els grans reptes globals, des de la lluita contra la pobresa o el canvi climàtic fins a l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau o les ciutats sostenibles.

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels té el propòsit de constituir-se en un agent de sensibilització dels ODS i l’Agenda 2030 per traslladar els reptes del planeta a l’esfera pública i sensibilitzar la ciutadania de la importància d’un futur sostenible. Així doncs, aquest mes podreu gaudir d’un programa adreçat a tots els usuaris, adults i infants, on hi trobareu tallers, xerrades, projeccions, etc, relacionats amb els 17 objectius esmentats.

Per veure el programa sencer cliqueu aquí.

Paral·lelament, a la Biblioteca posem en marxa el projecte Maletes ODS: l’acció consisteix en la creació de 17 maletes viatgeres, una per cada ODS, maletes que contenen lots de documents relacionats amb cadascun dels objectius, fruit d’una acurada selecció temàtica i en formats diferents: llibres i publicacions, suports digitals…

Aquestes 17 maletes i el fons documental que contenen són oferts en préstec a la comunitat educativa de Castelldefels, especialment adreçades a alumnes de 6è de primària, 1r i 2n ESO. Cada maleta va acompanyada d’una guia de recomanacions d’ús.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X