Llibre de la setmana: “Ye”

 In Noticies, recomanacions

Ye és una història plena d’aventures i màgia d’un heroi poc comú: un nen mut que emprèn un llarg viatge per mar i terra perseguint una resposta que l’ajudi a trobar-se a si mateix.
Ye porta el nom de l’únic so que sap pronunciar. La seva veu va ser robada pel temible i cruel Rei sense color, causant de les guerres i tristeses del món. Un dia, mentre Ye treballa en el camp juntament amb altres vilatans, és marcat pel bufó del Rei, una marca invisible que s’estén per la seva ànima. Ye haurà d’emprendre un viatge per a trobar a Miranda, la remeiera dels mil ulls. En el seu viatge s’enfrontarà a pirates, bruixotes i temibles pallassos, però també trobarà persones disposades a ajudar-lo.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X