Agenda d’activitats de novembre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de novembre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, les que son amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de novembre

Per cert, durant tot aquest mes podeu gaudir del programa especial d’activitats per a tots els públics Tastant Objectius de Desenvolupament Sostenible. Amb aquest programa la Biblioteca s’afegeix a la iniciativa de les Nacions Unides que pretén assolir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) –objectius universals, integradors i ambiciosos- aprovats el 25 de setembre del 2015.

Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X