Especial celebració del dia de les escriptores i de les biblioteques

 In Noticies, Sense categoria

Enguany a la Biblioteca celebrem dues efemèrides relacionades amb el món del llibre i la literatura, el Dia de les escriptores que se celebra el 18 d’octubre i el Dia de les Biblioteques el dia 24 del mateix mes. Us recomanem que visiteu una petita exposició de llibres que trobareu al vestíbul de la Biblioteca i que us inscriviu i participeu als següents tallers:

Dilluns 18 a les 18.30 h. Taller Lectura conscient. Llegir és quelcom més que obrir un llibre, és un acte conscient. Aprenem tècniques d’atenció plena aplicades a la lectura a càrrec de Mindfulness en calma. Espai de suport 3 planta 2.

Dijous 21 a les 18.30 h. Taller Biblioteca per créixer. Quins son els llibres imprescindibles del creixement personal i que constitueixen una bona capsa d’eines per superar obstacles i evolucionar a càrrec d’Eva Aragall, coach i formadora. Espai de suport 3 planta 2.

Dissabte 23 a les 11 h. Taller d’escriptura creativa Contra la página en blanco. Sesión I. Escribir es comunicar: del autor al lector (autor, lector, narrador, tagline, logline y sinopsis literaria) a càrrec de Maria Josefina Vega. Espai de suport 3 planta 2.

Us deixem amb un petit homenatge pel dia de les escriptores, un seguit de lectures en veu alta de textos d’algunes escriptores destacades:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X