Llibre infantil de la setmana: “Robatoris de llegenda”

 In Noticies, recomanacions

Coneix els lladres més perspicaços de la història en aquest entretingut repàs dels grans robatoris més audaços i sofisticats  dels darrers 150 anys.

Set de diners, d’aventura i de desafiaments. Enginy, audàcia i esperit burleta.. Descobreix els protagonistes de cops tan sonats com l’assalt al tren de Glasgow o els robatoris als bancs de Niça i Fortaleza. Les atractives il·lustracions de Julio Antonio Blasco retraten els personatges, recreen les escenes i ofereixen infografies i plànols dels llocs dels fets. Detalls sorprenents de com es van planificar i com es van portar a terme els robatoris i la posterior investigació policial. Cada capítol dedicat a un d’aquests robatoris llegendaris compta amb una original presentació, que segueix el disseny de les portades de premsa de l’època.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X