Llibre de la setmana: “Dame la mano”

 In Noticies, recomanacions

Pensa Ma. Luisa Ferrerós que cada nen és únic i que, tret d’excepcions, les receptes universals no serveixen. La psicòloga de referència en l’àmbit educatiu proposa una criança a la carta, basada en la comunicació, la confiança i el vincle afectiu com a eines que ens permetran desenvolupar les nostres pròpies estratègies i resoldre els conflictes quotidians més comuns, com les rabietes, l’aïllament o les faltes de respecte.

Al llarg d’aquestes pàgines Ferrerós ens mostra de manera clara i pràctica com podem transformar la nostra vida familiar a través de la connexió emocional. Dóna’m la mà ens anima a convertir-nos en pares amb el cor, i a entendre i acceptar als nostres fills. Només així descobrirem tot el seu potencial i trobarem el nostre propi camí com a educadors, oblidant-nos de modes o del que ens diuen i facilitant que creixin sans, segurs i feliços.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X