Pel·lícula de la setmana: “Nomadland”

 In Noticies, recomanacions

Altres maneres de viure. Entre el documental i la ficció. Amb personatges reals i actors (Frances McDormand com a Fern). Espiritualitat, llibertat i realisme.

La directora Chloé Zhao porta a la gran pantalla el llibre de Jessica Brude, Nomadland: surviving America in the twenty-first century, la vida, les experiències, els pensaments, les reflexions i els sentiments d’una comunitat, els vandwellers, nòmades que viuen en les seves caravanes, furgonetes o cases rodades, normalment de forma

individual, travessant l’oest americà. I ho fan teixint una xarxa solidària i enllaçant treballs precaris, geogràfica i temporalment localitzats. I tot això per decisió pròpia, com a filosofia de vida, per inconformisme amb el sistema, per trobada amb la natura i el paisatge, per fugida o no arrelament, o obligats per la crisi econòmica.

103 minuts de desconnexió a ritme pausat i fotografia espectacular.

Aquí teniu el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X