Tornen els 15 minuts comptats, cada tarda a la Sala Infantil

 In Actualitat infantil, Noticies

Reprenem els 15 Minuts Comptats, proposta infantil de la biblioteca que tindrà lloc de dilluns a divendres a les 17:30 h. Així doncs, cada tarda un bibliotecari seurà a la sala infantil i llegirà durant 15 minuts alguns contes del fons de la biblioteca.

La filosofia de l’activitat és fer de la lectura de contes una activitat propera i accessible a tothom. Per aquest motiu, els assistents no s’han de desplaçar enlloc sinó que és el propi personal de l’equipament el que acudeix a la sala infantil a explicar contes a qui es trobi allà en aquell moment. No cal reservar un dia en concret per gaudir d’aquesta activitat ja que es repetirà cada dia de la setmana i sempre a la mateixa hora amb un aforament màxim de 10 persones.

A més, després de la lectura d’aquests contes es convida als pares, mares, avis i àvies assistents a continuar ells mateixos llegint més contes als infants que vulguin.

Us deixem amb una de les sessions realitzades:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X