Llibre infantil de la setmana: “Azadah”

 In Noticies, recomanacions

Aquest llibre ens demostra que la literatura infantil també pot aconseguir que els petits lectors s’apropin a l’actualitat del que passa al nostre món…

Azadah, una petita nena afganesa, coneix a una fotògrafa occidental. Un dia, la fotògrafa, li diu que ha de tornar a casa seva i aleshores Azadah li demana que la porti amb ella… que ella vol descobrir món i vol conèixer tot el que pugui sobre l’art i la literatura… té set de coneixements i llibertat.

Aquest llibre és el particular homenatge que l’autor, en Jacques Goldstyn, va voler fer la fotoperiodista alemanya Anja Niedringhaus, assassinada al 2014 a l’Afganistan.  L’autor és un gran mestre en l’art de recrear històries dures però, tot i això, dotar-les d’un aire vibrant i esperançador.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X