Ja tenim el nou Club 7-10!

 In Actualitat infantil, Noticies

Aquesta temporada comença el Club 7-10. Enguany l’activitat es farà el primer dilluns de cada mes, va adreçada a infants de 7 a 10 anys i, com sempre, us hi heu d’inscriure amb antelació. Cada mes hi tractarem un tema diferent a partir d’un llibre de ficció i un de coneixements que tots els participants us endureu en préstec. A més, en algunes sessions també s’hi farà un taller o una activitat relacionada. Així doncs, ja podeu passar a recollir pel taulell de la Sala infantil un sobre amb els dos llibres que llegireu i comentarem al Club!

El dilluns 18 d’octubre a les 18 h es farà la primera sessió que porta per títol “Som uns animals!”. Descobreix llibres d’animals i participa al taller toca-toca “Diversitat animal”, a càrrec del personal de la biblioteca i amb la participació d’Edulis, activitats d’educació ambiental.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X