Aviat comença el nou Club 11-14

 In Activitats, Actualitat infantil

El proper dilluns 25 d’octubre a les 18 h farem la reunió del Club 11-14. Aquest mes llegirem el llibre Safari de Maite Carranza i, com sempre, el comentarem entre tots amb la Mixa, la moderadora i dinamitzadora de la tertúlia, a més de youtuber i especialista en literatura juvenil.

El Dani desperta, mort de por, als braços d’un gran ximpanzé salvatge enmig de la selva. Intenta cridar, però no pot emetre cap so. L’únic que recorda és la imatge d’una noia encantadadora que somriu, parla sense parar i es diu Mary Jo. També recorda unes llaminadures dolces, una mare que s’estavella contra els fanals, un fossat del zoològic, les tortures del Bigotis… i un viatge a l’Àfrica. Quin embolic! El millor és que el Dani comenci pel principi i us expliqui allò dels lleons, la seva família i la Mary Jo. De ben segur que ho entendreu a la primera.

Si teniu entre 11 i 14 anys i voleu descobrir noves lectures i poder parlar-ne amb nois i noies de la vostra edat ja ho sabeu, apunteu-vos-hi! Ja podeu passar per la Biblioteca i endur-vos en préstec un exemplar.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X