Agenda d’activitats d’octubre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes d’octubre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, les que son amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats d’octubre

De les activitats del mes d’octubre volem destacar el retorn dels 15 minuts comptats, activitat de lectura de contes per els infants que fa el personal de la biblioteca de dilluns a divendres a les 17:30 h. Així com un seguit d’activitats especials per commemorar el 18 d’octubre el dia de les escriptores i el 24 d’octubre el dia de les biblioteques.

La biblioteca té actiu un protocol de mesures de seguretat covid-19 que podeu consultar aquí. Si teniu cap dubte o consulta, ens la podeu fer arribar per correu, telèfon o presencialment.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X