Llibre de la setmana: “El enjambre humano”

 In Noticies, recomanacions

Un llibre ple de sorpreses que fascinarà als lectors de Harari i Diamond. Un dels trets que distingeixen a una comunitat de ximpanzés d’una comunitat humana és que, mentre que un novaiorquès pot volar fins a Borneo sense témer per la seva vida, un ximpanzé que s’aventuri en territori aliè corre un perill mortal. Els psicòlegs no han ajudat molt a explicar aquesta diferència fonamental: durant dècades han defensat que el límit d’un grup social està en els cent cinquanta membres. No obstant això, a la societat humana conviuen moltíssims més individus. Com és possible aquesta convivència? Mark W. Moffett trenca els nostres esquemes mentals a partir de recerques en els camps de la psicologia, la sociologia i l’antropologia i ens ofereix una brillant explicació de les adaptacions socials que uneixen les comunitats modernes.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X