Tertúlia literària Nova collita “I van passar tants anys” de Natàlia Cerezo

 In Noticies

El dijous 7 d’octubre a les 19 h tindrem una nova sessió de la Tertúlia Nova collita. En aquest cas, comentarem la novel·la I van passar tants anys (Rata, 2021) i comptarem amb la seva autora, Natàlia Cerezo.

Així doncs, ja podeu agafar en préstec un exemplar de la novel·la que trobareu al vestíbul de la Biblioteca i llegir-la per poder conversar i preguntar-li tot allò que vulgueu el dia de la tertúlia. Disposem d’exemplars en castellà. Cal inscripció prèvia.

Com sabeu, la tertúlia pretén acostar la nova literatura, els nous autors i ampliar el ventall de lectures dels usuaris de Castelldefels a més de donar a conèixer autors ben valorats i que, si ara despunten, ben aviat seran els imprescindibles de la literatura.

Natàlia Cerezo (Castellar del Vallés, 1985) és llicenciada en Traducció i Interpretació i treballa com a correctora i traductora. El 2018 va publicar el seu primer llibre, una antologia de quinze relats titulada A les ciutats amagades, que va rebre crítiques molt positives i el premi El ojo Crítico de Narrativa de RNE. Amb ella comentarem la seva última novel·la I van passar tants anys, que ha publicat el maig de 2021.

Sinopsi:

Caterina és una noia nascuda en una masia aïllada de l’interior de Catalunya que inicia una nova vida en una ciutat industrial del Vallès. Allà, entre la fàbrica i el teatre amateur, anirà descobrint el gust agredolç de la vida, es casarà i viurà en una casa modesta construïda per Gustau, el seu marit, un home senzill i tossut que despertarà en la Caterina uns sentiments cada cop més foscos. La història de la Caterina il·lustra uns esdeveniments històrics viscuts al Vallès Occidental, les tràgiques riuades de setembre de 1962.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Més324 tot just publicada la novel·la que comentarem:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X