Tertúlia literària “No soc aquí” d’Anna Ballbona

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dijous 30 de setembre a les 18:30 h. Comencem el nou curs llegint No soc aquí (Anagrama, 2020) i comptarem amb la presència de la seva autora, Anna Ballbona. 

Anna Ballbona (Montmeló, 1980) és escriptora i periodista. Es autora de la novel·la Joyce y las gallinas (Anagrama, 2016), i dels poemaris Conill de gàbia (Labreu Edicions, 2012) i La mare que et renyava era un robot (Galerada, 2005). Escriu i col·labora en diversos mitjans de comunicació, entre ells l’Ara, El Temps, Serra d’Or i Catalunya Ràdio. La seva última novel·la No soc aquí va ser Premi Anagrama de novel·la en català 2020.

Sinopsi No soc aquí:

La Mila, la narradora d’aquesta novel·la, va néixer a finals dels anys setanta en un barri apartat i mal urbanitzat, encaixonat entre una autopista, un cementiri i un polígon industrial. Filla de pagesos que van haver de canviar el tractor per la cadena de muntatge. Els pares no la duien de vacances ni a sopar a fora, però la portaven a veure un curandero que un dia li va dir que tenia un do que s’aniria manifestant amb el temps. Ara que espera una criatura, la Mila intenta escatir els motius de l’estranyesa que l’ha acompanyat des de sempre, un ser-hi o no ser-hi, una certa perplexitat cap als propis orígens. Enfilant records i paraules, apama els límits i la força d’aquell món heretat, rememora els seus assajos d’obertura a Barcelona i a París i es pregunta què ha perviscut de tot allò en ella i què transmetrà a la seva filla. 

Us deixem una entrevista a l’autora al programa Més324:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X