Petits cinèfils: La Rata Pirata i altres aventures per créixer

 In Actualitat infantil, Noticies, Noticies Destacades Home

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants a partir de 2 anys on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest mes la sessió torna a ser presencial, el divendres 17 de setembre a les 17:30 h a l’Espai Margarida Xirgu veurem La Rata Pirata i altres aventures per créixer de J. Jaspaert (52 min). Amb la participació de Rita & Luca Films.

Dels autors d’El Grúfal, arriba una nova història sobre una rata amb molta gana. La rata pirata es basa en el conte homònim de Julia Donaldson i és una fantàstica i excitant història per als més petits.

Aneu amb compte amb la rata pirata, el bandit més llaminer de tots! Damunt del seu cavall, roba el menjar dels viatgers que troba pel camí, fins al dia en què es creua amb algú més astut que ell… Un conte de capa i espasa, de lladres i galetes. Una fabulosa i divertida història dels autors d’”El Grúfal”, acompanyada de tres curtmetratges sobre l’aventura de créixer. Alerta!

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X