Llibre de la setmana: “Peregrinas”

 In Noticies, recomanacions

Un homenatge emotiu a la gent gran, amb pinzellades d’humor. Del present al passat es reconstrueixen les vides de quatre persones octogenàries, la Carmen, la Dorita, la Fina i el Julio, que decideixen emprendre un viatge “Thelma & Louise” cap a la llibertat.

La novel·la tracta sobre l’aïllament personal i ho fa a través de l’espai: en una residència d’avis en temps de pandèmia i confinament, no tan excepcional; en un far, solitari; en una presó, complint condemna; en la casa familiar sentint-se sol; o vivint tota una aventura en un cotxe.

La novel·la de Joaquin Berges parla de la vellesa i de la mort, però també de totes les coses de la vida fins a l’infinit.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X