Programa setmanal d’actes de la Biblioplatja: del 23 al 27 d’agost

 In Activitats, Actualitat infantil, Noticies

Un estiu més la Biblioplatja Carme Romaní acosta la cultura a la platja. Situada al Parc del Mar s/n (al costat del carrer 11), la biblioplatja torna a obrir les seves portes el proper 5 de juliol fins el 27 d’agost.

Aquest any celebrem el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine envoltats dels protagonistes de les seves faules. Històries on els animals prenen vida i tenen sentiments tan humans com tots nosaltres. Contes per reflexionar com ens comportem en el nostre dia a dia. Qui no ha fet mai el gandul com la cigala o s’ha vantat de córrer més ràpid que ningú com la llebre?

Activitats familiars amb aforament limitat a les 19 h (algunes activitats tenen una sessió extra a les 18h). Els infants han d’estar acompanyats d’un adult.

Degut a la bona acollida de les activitats de la biblioplatja, per tal de garantir la màxima seguretat, 30 minuts abans dels tallers de dilluns a dijous obrirem les inscripcions NOMÉS DE FORMA PRESENCIAL fins a esgotar les places.

Podeu consultar la programació completa aquí.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X