Continua el Bibliorepte infantil: a la recerca del tresor!

 In Actualitat infantil, Noticies

Ja podeu participar en el bibliorepte d’enguany, ara pels infants!

Només cal que demaneu una butlleta a la sala infantil, la ompliu amb les vostres dades,  trieu cada mes una de les lectures que us proposem i que trobareu exposades a la Sala Infantil i que us les emporteu en préstec. Després només cal que dipositeu la butlleta amb les sis enganxines i podreu participar en el sorteig d’un lot de llibres que es farà el mes de novembre.

Cada mes tractarem un tema diferent, aquest mes de juliol amb els llibres sobre Animals. Si aneu tard no patiu, podeu agafar en préstec llibres de les altres categories: Pirates, Còmics, Cuina, Tresors i Biografies. També en trobareu a la Biblioplatja.

Per cert, si vols pots completar més d’una butlleta endavant, més possibilitats tindràs d’endur-te el premi!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X