Disc de la setmana: “Letter to You”

 In Noticies, recomanacions

Darrer treball de The Boss i la seva E Street Band. Amb Letter to You, Bruce ens porta un treball on es reconeix en tot moment qui està cantant. Bruce sona a Bruce Springteen. En Letter to You,  troben noves cançons juntament  amb composicions antigues de l’artista. En concret són 3 cançons: Janey Needs a Shooter, If I Was the Priest i Song for Orphans. Amb aquest fet, Bruce ha volgut tornar a les idees de joventut però cantades amb la veu d’un adult, segons paraules seves. Un artista amb quasi 50 anys de carrera musical, el qual no l’impedeix signar a Letter to You notables cançons com Burnin’ Train o The Power of Prayer.

El disc es va gravar en 5 dies en format de directe, tocant tota la banda alhora. Aquesta manera de fer, a l’antiga, es nota i molt perquè Letter to You sigui un gran disc.

Aquí teniu un dels senzills de l’àlbum:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X