Biblioplatja 2021: Un estiu de faules

 In Activitats, Actualitat infantil, Noticies

Un estiu més la Biblioplatja Carme Romaní acosta la cultura a la platja. Situada al Parc del Mar s/n
(al costat del carrer 11), la biblioplatja torna a obrir les seves portes el proper 5 de juliol fins el 27 d’agost.

Aquest any us esperem de nou per gaudir de l’estiu amb tots vosaltres!! De dilluns a divendres de 17 a 20.30 h podreu gaudir d’una selecció de novel·la, diaris i revistes, pel·lícules i llibres per a infants, que us podreu endur a casa o bé consultar a la biblioteca. A més podreu gaudir de moltes activitats familiars i gratuïtes per a tothom! Consulteu la programació i els protocols i les mesures de seguretat que cal seguir per fer front al Coronavirus.

Aquest any celebrem el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine envoltats dels protagonistes de les seves faules. Històries on els animals prenen vida i tenen sentiments tan humans com tots nosaltres. Contes per reflexionar com ens comportem en el nostre dia a dia. Qui no ha fet mai el gandul com la cigala o s’ha vantat de córrer més ràpid que ningú com la llebre?

Activitats familiars sense inscripció prèvia i amb aforament limitat a les 19h (algunes activitats tenen una sessió extra a les 18h). Els infants han d’estar acompanyats d’un adult.

Un espai agradable sota els pins on gaudir de la lectura, la música i la cultura. Us hi esperem!!!

Si voleu saber el programa d’activitats complet ja podeu consultar-lo clicant al següent enllaç:

Programa d’activitats de la Biblioplatja 2021

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X