Llibre de la setmana: “Los detectives de la línea morada”

 In Noticies, recomanacions

“Cada dia desapareixen 180 nens a l’Índia i ningú en fa res perquè són pobres”

Los detectives de la línea morada és la primera novel·la de la periodista índia Deepa Anappara. Els seus treballs d’investigació sobre drets humans i l’impacte de la violència religiosa en l’educació dels infants han estat reconeguts i útils per abordar el tema, ara, des de la ficció.

Una novel·la social i de misteri, basada en fets reals que denuncia, a través d’en Jai, el seu jove i inquiet protagonista, la desaparició d’infants als “bastis”, assentaments pobres i il·legals; el dia a a dia de les famílies no visibles que hi habiten, sense drets; i la corrupció policial, a l’Índia.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X