El Festival Internacional de Cinema de Castelldefels també a la Biblioteca

 In Noticies
De l’1 al 4 de juliol, el certamen pretén promoure a diversos espais de la ciutat la cultura cinematogràfica mitjançant la competició internacional de curtmetratges , la projecció de llargmetratges icònics englobats en una mateixa temàtica, i la celebració d’esdeveniments de participació popular

Integrat dins de la nova campanya de turisme del municipi, aquesta setmana arriba la primera edició del Festival Internacional de Cinema de Castelldefels (FICC), un certamen que se celebra de l’1 al 4 de juliol a diversos espais de la ciutat com el Teatre Plaza, la plaça de les Palmeres, la biblioteca Ramon Fernàndez Jurado o els cinemes de l’Ànec Blau.

La proposta, organitzada per l’àrea municipal de Turisme de l’Ajuntament i el Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (CECAAC), es marca com a objectiu promoure la cultura cinematogràfica mitjançant la competició internacional de curtmetratges , la projecció de llargmetratges icònics englobats en una mateixa temàtica, i la celebració d’esdeveniments de participació popular per a totes les edats.

“Volem viure quatre dies d’inici d’estiu gaudint de cinema i entreteniment al voltant de l’entorn privilegiat que permet la localitat costera de Castelldefels”, afirmen des de l’organització del certamen. A més en aquesta primera edició, el festival retrà homenatge a grans figures del cinema espanyol com Karra Elejalde, Javier FesserLucía Tello i Álvaro Longoria.

A la Biblioteca podreu gaudir de les següents activitats:

Dijous 1 de juliol a les 11 h.  Passi de la pel·lícula Que bello es vivir del director Frank Capra. Modera el debat posterior Josep López, director de Nosolocine.net. Espai Margarida Xirgu.

Divendres 2 de juliol de 10 a 11 h. Taller Maquillatge de cinema per a infants. Infants de 6 a 12 anys. Sala taller infantil.

Divendres 2 de juliol a les 12 h.  Vermut i taula rodona amb els convidats del festival, modera J.R. Armadàs, editor de la revista El Cinèfil. Terrassa planta 1.

Consulta el programa complet del FICC

Font: ElCastell.org

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X