A la darrera sessió del club 1214 …

 In Actualitat infantil, Noticies
L’última sessió del Club 1214 va arribar amb l’estiu i fou una festa! Per gaudir del bon temps vàrem sortir a la terrassa de la primera planta i (encara que es va girar un vent que ens va fer la guitza!) ens ho vàrem passar d’allò més bé.Primer de tot cadascú explicà quins llibres havia llegit durant el mes i vam fer una ronda de recomanacions. Van sonar títols clàssics com Harry Potter i Momo de Michael Ende, novetats com Amanda Black. Una herència perillosa o L’ickabog (el recull de contes que la J. K. Rowling explicava als seus fills) , i fins i tot sèries de manga com My Hero Academia, que una de les nostres lectores està devorant!

A més a més, vam donar un cop d’ull a una selecció de novetats infantils i juvenils que ens havia preparat la biblioteca (àlbums il·lustrats, còmics, novel·les…) i alguns membres del club agafaren “provisions literàries” de cara a l’estiu.

Llavors sí, va arribar el moment de posar-nos en “mode competitiu” i superar tres proves… El joc primer consistia en endevinar en quin personatge literari estaven pensant la resta de membres del club fent-los preguntes que només podien contestar amb “sí o no”, la segona prova era representar personatges i escenes amb mímica (quin tip de riure ens vam fer!), i la tercera prova (la definitiva) consistia en endevinar títols, llocs o noms a través del joc del Penjat.

Hauríem seguit posant-nos a prova tota la tarda, però el rellotge ens va avisar de que ja era hora de marxar cap a casa… Per sort podrem seguir jugant i llegint tot l’estiu (i a la tardor ens retrobarem per comentar aquestes i moltes lectures més!). Fins llavors… bones vacances!!!

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X