Llibre infantil de la setmana: “Set claus per obrir els somnis”

 In Noticies, recomanacions

Hi ha escriptors que, a part d’escriure llibres, poden arribar a canviar la vida dels seus lectors i convertir-se en mites. Són persones que tenen un do i duen a les mans la clau màgica per endinsar-nos en el món dels somnis més meravellosos…

Alfredo Gómez Cerdá n’ha reunit set en aquest llibre i ens mostra que també ell té una clau mestra per fer-nos somniar.

Gianni Rodari, Tomi Ungerer, Astrid Lindgren, Juan Farias, Christine Nöstlinger, Roald Dahl i Gloria Fuertes són els set autors que protagonitzen aquest llibre però  no sols… també són set vides, set estils literaris ben diferents… i sobretot són set claus per obrir els somnis.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X