Disc de la setmana: “Have you lost your mind yet?”

 In Noticies, recomanacions

Tercer treball de llarga durada de Fantastic Negrito, nom com es coneix a l’artista nord-americà Xavier Dphrepaulezz.

Guanyador d’un Grammy a millor àlbum de Blues Comtemponary amb el seu debut (The Last Days of Oakland – 2016), Fantastic Negrito ha anat guanyant experiència i maduresa aquests anys.

Amb Have You Lost Your Mind Yet?, Negrito porta a un nivell més alt la seva manera d’entendre el blues al segle XXI. Al llarg dels 11 talls del disc, trobem funky, soul, gospel, rhythm & blues, rock o electrònica, mesclats d’una manera molt particular i pròpia de l’artista.

Tracks com Searching For A Captain Save Hoe, amb col·laboració del rapper E-40 o These Are My Friends, on tenim a Negrito desprenent pura energia, són una bona mostra. Avui dia, alguns ja el comencen a nomenar com el nou successor del totpoderós Prince. Paraules majors. Imprescindible.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X