El Documental del mes: “Dani Karavan”

 In Noticies

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Dani Karavan dirigit per Barak Heymann. Israel, Polònia (2020). Versió original en hebreu i anglès, subtitulada en català (66 min). Aquesta pel·lícula forma part del circuit Docs Barcelona. Espai Margarida Xirgu.

L’artista israelià Dani Karavan ha creat prop de 100 instal·lacions ambientals a tot el món. Ha guanyat alguns dels premis internacionals d’art més prestigiosos i li arriben constantment peticions per fer conferències sobre la seva obra innovadora. Tot i això, Karavan no està ni molt menys satisfet. Les estructures monumentals es deterioren ràpidament igual que ell es va fent gran. El clima polític del seu país el comença a tornar boig quan, de sobte, es veu embolicat en un greu conflicte polític i artístic per la seva última exposició.

Podeu veure’l de forma presencial el dilluns 21 de juny a les 19 h a l’Espai Margarida Xirgu i si ho preferiu, també de forma virtual del 22 de juny al 6 de juliol. En ambdós casos cal inscripció prèvia.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X