Pel·lícula de la setmana: “Papicha: sueños de libertad”

 In Noticies, recomanacions

A finals de l’any 1991 esclata a Algèria una guerra civil, entre el govern i grups islamistas, fonamentalistes religiosos. Asfíxia, joventut perduda, fora aspiracions professionals i universitàries; anul•lació de llibertat, censura, violència, por, repressió, pànic. Obediència o rebel•lió.

“Papicha*: sueños de libertad” és l’òpera prima de la directora algeriana Mounia Meddour, una co-producció franco-belga-algeriana, que malgrat pugui semblar un cúmul de tòpics, reflexa la dura realitat que viuen moltes dones víctimes del sistema patriarcal, i la sororitat i complicitat esperançadores que las manté una mica més vives.

(*) Papicha, en algerià, jove guapa moderna.

Aquí teniu el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X