ZSona: Live Music

 In Noticies

A la Biblioteca Ramón Fernàndez Jurado, hem creat una nova zona on podràs trobar les darreres novetats d’àudio així com exposicions relacionades amb l’escena musical, ZSona Música. Un espai on volem apropar-vos la musica de diversos estils musicals.

Aquest mes dediquem el ZSona a la música en directe. De Mozart fins als Pink Floyd, la música en viu ha sigut i és un element molt important en el desenvolupament i evolució de la música al llarg de la història. A part de donar la possibilitat de poder gaudir dels intèrprets in situ, serveix per a oferir un element social molt important a les nostres vides.

Anar a un concert, un festival o un recital en directe, ens comporta un moment de desconnexió, de socialització i de lleure vital.

Aquells que van estar el 1986 al Wembley Stadium veient a Queen o, els que van poder tenir la sort d’assistir al mític festival de Woodstock el 1969, tindran el record d’una experiència inoblidable.

Un moment en la seva vida on potser hauran conegut a les seves parelles amb Highway to Hell dels AC/DC. O bé hauran plorat amb el Tears in Heaven d’Eric Clapton en el MTV Unplugged del 1992.

Concerts massius com el dels The Smiths a Madrid el 1985, on van congregar prop de 300.000 persones, sent un dels concerts més multitudinaris de la banda. O mirant més a prop, el concert de Sau a la Monumental de Barcelona el 1992, enregistrat en el disc doble Concert de Mitjanit i on la cançó Boig per tu és cantada a l’uníson amb el públic.

Músiques interpretades en viu que fan enlairar les nostres emocions, que ens fa estar en comunió amb l’artista, amb el que diu, amb el que pensa i amb el que sent. En definitiva, Música en Directe! (Live Music!)

A la Planta 0 hi trobareu exposats concerts memorables de tots els gèneres musicals, tant en format CD com en format DVD.

Si voleu podeu escoltar la Playlist Live Music del compte d’Spotify de la Biblioteca.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X