A la darrera sessió del club 1214 …

 In Actualitat infantil, Noticies
El Club 1214 s’ha reunit l’últim dia de maig del 2021, el mes en que Sir Arthur Conan Doyle hauria fet 152 anys. Qui era? Doncs el creador del famós Sherlock Holmes, el detectiu capaç de resoldre qualsevol misteri! I per què us explico tot això? Doncs perquè el 2006 l’escriptora Nancy Springer es va inventar les aventures de l’Enola Holmes, la germana petita d’en Sherlock. l el primer títol de la col·lecció (“El cas del marquès desaparegut”) ha sigut l’últim llibre que hem comentat al Club 1214.Quan l’Enola Holmes, germana petita del detectiu Sherlock Holmes, descobreix que la seva mare ha desaparegut, decideix viatjar a Londres per intentar trobar-la. Però res no la pot preparar per a allò que l’espera. Perquè quan arriba a la capital es veu involucrada en el segrest d’un jove marquès, mentre fuig d’assassins i intenta eludir els seus intel·ligents germans grans, que pretenen portar-la a un internat. Enmig de tot aquest caos, podrà l’Enola desxifrar els enigmes i les pistes i trobar la seva mare?Si bé la novel·la ens ha semblat prou interessant, hem estat d’acord en que la primera part es fa una mica llarga. Alguns de nosaltres també havíem vist l’adaptació que es va estrenar a Netflix l’any passat (protagonitzada per Millie Bobbie Brown), i hem reconegut que en comparació la pel·lícula té més acció i aventures. Vosaltres què en penseu?

A l’Enola, igual que al seu germà Sherlock, li agrada disfressar-se de personatges peculiars per complir les seves missions, així que hem estat parlant sobre quines havien sigut les nostres disfresses més estranyes i… déu-n’hi-do! Hi havia qui s’havia disfressat de cupcake, de camió de bombers, de lluna, d’avió, d’abella, de paquet d’arròs o fins i tot de bibliotecària. Però definitivament les més curioses han sigut les disfresses de “caixa de cartró” i “bombona de butà”. Us imagineu a l’Enola vestida així?

Per últim, al final de la sessió ens hem fet un tip de riure posant a prova les nostres habilitats artístiques i detectivesques tot jugant al Pictionary! Cadascú havia de dibuixar en una pissarra algun dels elements del llibre perquè la resta ho endevinés, i les hem encertat gairebé totes! L’Enola estaria orgullosa.

El proper 21 de juny serà l’última sessió del club abans de les vacances d’estiu. Farem festa grossa (amb totes les mesures de seguretat), així que… us hi esperem!

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X