Petits cinèfils: cinema per als més petits!

 In Actualitat infantil, Noticies, Noticies Destacades Home

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants a partir de 2 anys on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest mes la sessió torna a ser presencial, el divendres 28 de maig a les 17:30 h a l’Espai Margarida Xirgu veurem Les aventures del petit talp de Zdenek Miler (40 min). Amb la participació de Rita & Luca Films.

Descobreix el mític personatge de l’animació txeca que ha donat la volta al món: el petit talp. La seva curiositat i picardia el porten a viure un munt d’aventures divertides i entranyables que faran gaudir als més petits. Una producció única carregada de valors positius com l’amistat, l’ecologisme, la creativitat i el respecte a la diferència.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X