Tertúlia literària: “Un cambio de verdad” de Gabi Martínez

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimecres 16 de juny a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Un cambio de verdad (Seix Barral, 2020) i comptarem amb la presència del seu autor, Gabi Martínez. 

Gabi Martínez (Barcelona, 1971) és periodista, guionista i escriptor. Ha escrit sobretot reportatges i llibres de viatges com ara Los mares de Wang (Alfaguara, 2008), biografies com Solo para gigantes (Alfaguara, 2011) i guions de documentals com Angels & Dusts (2013), entre d’altres.

Sinopsi:

En pleno invierno, Gabi Martínez se instala como aprendiz de pastor en la Siberia extremeña para experimentar la forma de vida que su madre conoció de niña. Allí sobrevive en un refugio sin calefacción ni agua corriente, al cuidado de más de cuatrocientas ovejas. Pronto conoce a los habitantes de la zona y va impregnándose de sus diferentes maneras de entender el campo. Es entonces cuando decide afrontar un cambio aún mayor. Uno de verdad.

Us deixem amb la xerrada que impartí al Festival d’Educació per la Sostenibilitat 2020 al   de l’Espluga de Francolí:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X