Nova secció per a melòmans: ZSona Música

 In Noticies

A la Biblioteca Ramón Fernàndez Jurado, hem creat una nova zona on podràs trobar les darreres novetats d’àudio així com exposicions relacionades amb l’escena musical, ZSona Música. Un espai on volem apropar-vos la musica de diversos estils musicals. Una zona on els amants de la musica puguin descobrir diferents artistes i estils, ja sigui en format cd, dvd o llibre. Un lloc on volem mostrar-vos nous camins, èpoques o maneres d’entendre la música. Una àrea per sentir i escoltar la música.

Actualment hi tenim exposades les darreres novetats que ha tingut la biblioteca així com dues exposicions. Una del segell de jazz ECM Records, on hi ha un ampli catàleg d’artistes com Chick Corea, Keith Jarrett o Pat Metheny. ECM Records es defineix sovint com a “el so més bell després del silenci”, cosa que ens dona una pista sobre les musiques de gran qualitat mque hi trobarem.

I per altra banda, està exposat material relacionat amb Factory Records, segell al capdavant de moviment post-punk i new age del Manchester dels 80. Joy Division, New Order o The Smiths, posen la ciutat anglesa al mapa musical de la mà de Factory Records. Guitarres, rock i electrònica amb denominador comú: “Madchester”.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X