Tertúlia literària: “Paraula de jueu” de Martí Gironell

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimecres 26 de maig a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Paraula de jueu (Columna, 2020) i comptarem amb la presència del seu autor, Martí Gironell. Disposem d’exemplars en català i en castellà.

Martí Gironell (Besalú, 1971) és periodista i escriptor. Ha treballat com a locutor  a diverses ràdios com RAC105 i Catalunya Ràdio i com a presentador de programes a Televisió de Catalunya (En Directe, TN Cap de Setmana, informatius del canal 3/24 i Els matins). També col·labora a diaris i revistes com El Punt Avui i Sàpiens. Com a escriptor ha escrit més d’una desena de novel·les, principalment de tema històric amb gran èxit de públic, com ara El pont dels jueus (Columna, 2007), L’últim abat (Columna, 2012) o La força d’un destí (Columna, 2018), guanyadora del Premi Ramon Llull 2018. Si voleu saber totes les obres que tenim a la Biblioteca, cliqueu aquí.

Sinopsi:

El mestre d’obres Pere Baró rep l’encàrrec de la vila reial de Besalú de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard. Una riuada l’ha destruït i posa en risc l’expansió i la posició comercial de la ciutat. Un jove jueu, en Kim, descendent dels Llombard, troba la manera de participar en les obres, que s’aturaran per causes que es veurà abocat a investigar.

Us deixem amb l’entrevista que li feren al programa Tot es mou en motiu de la publicació de la novel·la:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X