Pel·lícula infantil de la setmana: “Cançons per a infants i bestioles”

 In Noticies, recomanacions

Cançons per a infants i bestioles és un film animat en què s’inclouen una sèrie de contes sobre la vida animal, l’amistat, la complicitat, una declaració d’amor, la relació entre joves i grans i el desig de viure aventures meravelloses i fantàstiques.

Les peces musicals d’aquest film estan protagonitzades per famílies de tota mena d’animals que habiten mons fantàstics plens de ritmes de jazz. La veu de Cèlia Pallí ens narra les seves vivències i ens convida a imaginar què passaria si ens transforméssim en una d’aquestes bestioles.

Una pel·lícula basada en l’aclamat llibre de Lena Sjöbergs del mateix nom.

Aquesta és una de les poques produccions que adreçada al públic més menut, a partir de 2 anys, i als seus pares. Una oportunitat única per descobrir el cinema als infants.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X