Llibre infantil de la setmana: “¿Adónde vamos cuando desaparecemos?”

 In Noticies, recomanacions

“El sol, els núvols, les fulles, les vacances, els mitjons… estan sempre començant i acabant, apareixent i desapareixent. Si parem esment, observarem que tot —o gairebé tot— es transforma i deixa empremta en els que romanen, i entendrem per fi que el no-res és un lloc massa buit com per a anar a parar allí”.

Arriba un moment en el qual l’avi ja no hi és, que l’àvia se n’ha anat, que un ser estimat ha deixat d’estar entre nosaltres. Com podem explicar-li la mort als més petits? On anem quan desapareixem?, editat per Fulgencio Pimentel i fills, és un llibre que intenta introduir al petit lector en un tema tan delicat i complex com l’absència.

Un assumpte amb molta foscor que té una mica de llum gràcies a la proposta d’un títol que ha estat inclòs en la llista dels millors llibres infantils de l’any per Time Out London i que també ha estat inclòs al Pla Nacional de Lectura de Portugal.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X