Llibre de la setmana: “Panza de burro”

 In Noticies, recomanacions

Panza de burro és la primera novel·la de la jove escriptora canària Andrea Abreu (Tenerife, 1995), publicada per una editorial independent, Barrett, de la mà de l’editora, i també escriptora, Sabina Urraca. El títol ja anticipa quelcom diferent, salvatge i natural.

La història és senzilla i tendra. L’amistat de dues nenes pre-adolescents, la Isora i la Shit, que viuen en una zona rural d’una illa canària indeterminada, aïllades en l’aïllament, amb molt per aprendre i descobrir, i la relació amb les seves famílies, especialment amb les iaies.

El públic lector ha d’endinsar-se en un text singular, ple d’expressions locals, vocabulari propi de la joventut, literals de llenguatge oral, i spanglish, recursos que donen identitat i registre propis a la novel·la, convertint-la en quelcom particular i candidata a connectar especialment amb el públic mil·lennial, encara que sigui “un fisquito”.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X